Rondreis Amerika

2024-05-15
Travelworld

Tijdens een rondreis door Amerika maakt u kennis met een mix van bruisende streden, uitgestrekte stranden, cultuur en natuur. Zo beschikt de Verenigde Staten over diverse nationale parken, zoals Yosemite, Zion en Yellowstone National Park.

Wanneer u een rondreis langs de westkust van Amerikamaakt, komt u langs steden als Los Angeles en San Francisco, maar ook de stranden Malibu en Santa Monica. Daarnaast is het binnenland zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens uw rondreis door West-Amerika. Doorkruis de steden Las Vegas en Phoenix of bewonder de befaamde Bryce Canyon en de Horseshoe Bend.

Verder biedt het oosten van Amerika een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Maak bijvoorbeeld een stedenreis naar New York en neem een kijkje bij de Empire State Building, de wijk Manhattan, Times Square, Broadway en natuurlijk het vrijheidsbeeld. Het is daarnaast mogelijk om New York te combineren met o.a. New England, Washington DC of zelfs Canada.

Geniet u liever van een ontspannen vakantie in Amerika? Reis dan naar de Sunshine State Florida. Kom geheel tot rust op een van de uitgestrekte stranden van Florida, zoals Miami Beach, of ontdek steden als Miami en Orlando. Wanneer u een rondreis door deze regio van Amerikamaakt en graag wat natuur wilt toevoegen aan uw reis, dan zijn de Everglades een echte aanrader. Mocht u met het gezin een rondreis door Amerika maken, dan kunt u een bezoek brengen aan Walt Disney World of Universal Studios.

Kortom, tijdens een rondreis door Amerika heeft u een tal van opties om dit bijzondere land te ontdekken. Er zijn dan ook diverse prachtige auto- en camperreizen door Amerika, welke niet aan uw bucketlist mogen ontbreken.